Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2013
  5. Es reuneix el Comitè Social de la Fundació Cardona Històrica
Anar a l'inici de la pàgina

Es reuneix el Comitè Social de la Fundació Cardona Històrica

Divendres, 12 de Juliol de 2013

El passat dimarts es va realitzar la trobada trimestral del comitè social de la FCH, presidida per l’Alcalde, Ferran Estruch, i que va comptar amb l'assistència del tinent d’Alcalde, Josep Tristany, la gerent del fundació, Anna Poza i diferents agents econòmics i socials de la vila representants de les cases rurals, hotels, restaurants, comerços i empresaris.

En la sessió es va donar compte dels números de visitants del primer semestre de l'any i de les actuacions de comercialització realitzades. També es va presentar l'agenda d'estiu i les conclusions de l'estudi de viabilitat de la Fundació Cardona Històrica. A més, es va anunciar que s'està treballant en nous elements de promoció, especialment en el tema de la fulleteria i es va presentar el disseny de la nova aplicació per a mòbils de Cardona.

Els assistents van valorar positivament les actuacions de la FCH però van insistir en la necessitat de potenciar les accions comercials i de màrqueting així com la possibilitat de dotar de més pes als diferents agents turístics de la vila.

Per la seva part, l’alcalde i president de la Fundació, Ferran Estruch va insistir en la importància de fer tots aquells canvis que ens encaminin cap a una major competitivitat, professionalitat i presència en el món. “La potencialitat turística de Cardona és extraordinària, i ara, més que mai, ens cal posar-la en valor i fer tot allò que estigui a les nostres mans per esdevenir un atractiu indispensable en el mapa turístic català i internacional”, va apuntar l'alcalde cardoní.


Segona sessió de la taula de desenvolupament local de Cardona

Per altra banda, a la mateixa tarda de dimarts es va dur a terme la segona taula de desenvolupament local de Cardona, en la qual es van definir les línies d’actuació a seguir i es va continuar treballant en els eixos estratègics pel futur de Cardona. A partir del setembre la taula reprendrà la seva activitat amb la incorporació de noves persones i amb un calendari de treball detallat.


Tornar a: Juliol, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat