Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2013
  5. Nit de Jazz i gastronomia a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Nit de Jazz i gastronomia a Cardona

Dimarts, 9 de Juliol de 2013

El Jazz donarà el tret de sortida a la tercera edició del Cicle Espais de Cardona. Un any més, l’Ajuntament de Cardona, juntament amb l’Associació d’Amics de la Cultura, organitzen diferents nits culturals a diversos indrets de la Vila. El primer dels concerts serà aquest divendres dia 12 de juliol al Parc del Raval de Cardona.

El grup sallentí, La BIG BOM BAND de jazz, serà l’encarregat d’obrir aquest certamen. A partir de les 21 hores començarà el servei de begudes i el tast gastronòmic.

La Big Bom Band és una big band de Jazz nascuda l’any 1999 a Sallent (Bages) i compta amb un nombre extens d’integrants que es mou pels estils del swing, el be-bop, l’afro-cuban jazz, el funk, entre d’altres.

Tot i que, en els seus inicis es forma com a assignatura de l’Escola “Cal Moliner” de Sallent, es va professionalitzant fins a arribar a tocar amb grans intèrprets i a sales i festivals de jazz d’arreu.

La banda ha col·laborat, en els últims anys, amb alguns dels músics més destacats d’arreu i influents en el món del jazz.


Tornar a: Juliol, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat