Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2012
  5. Recordatori: Interrupció del servei elèctric
Anar a l'inici de la pàgina

Recordatori: Interrupció del servei elèctric

Divendres, 27 de Juliol de 2012 Vista Cardona

L’Ajuntament de Cardona recorda que aquest dilluns, 30 de juliol, s’efectuarà una interrupció del servei elèctric entre les 6:30 i les 10:30 hores del matí, a causa d’unes obres de millora de la xarxa elèctrica.

El tall del fluid elèctric afectarà durant 4 hores els veïns del nucli antic que reben el subministrament de l’estació transformadora ubicada entre la carretera del Miracle i la carretera de la Mina.

El tall del corrent elèctric afectarà els carrers Escasany, Fira, Canonge Serra i Pompeu Fabra i les places de la Fira, Mercat, del Portalet i de Santa Eulàlia. També s’afectaran els immobles de la carretera del Miracle, des de l’avinguda del Rastrillo fins la plaça del Portalet i el carrer de les Flors i el carrer Major fins el carrer del Dr. Merli.

Segons els tècnics de la companyia ENDESA, responsable de les obres, l’actuació s’ha programat de manera que afecti el menys temps possibles als veïns i en un interval de temps que causi la menor afectació. El motiu de la interrupció del servei és l’execució de les obres de connexió a la xarxa elèctrica general del nou edifici del Centre Cívic de Cardona. A més, s’aprofitarà l’actuació per retirar la línia aèria trenada que actualment creua la carretera del Miracle a l’alçada del Centre Cívic la qual serà substituïda per una línia subterrània. També es procedirà a canviar el transformador de l’estació elèctrica ubicada entre la carretera del Miracle i la carretera de la Mina. Durant aquesta setmana ja s’han realitzat diverses actuacions a la zona per tal de reduir al màxim el temps d’interrupció del servei elèctric.


Tornar a: Juliol, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat