Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2012
  5. Torna el Cicle Espais de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Torna el Cicle Espais de Cardona

Dijous, 26 de Juliol de 2012 Cicle Espais

Cardona estrena aquest divendres 27 de juliol una nova edició del Cicle Espais que oferirà 4 propostes culturals en 4 espais emblemàtics de la vila. El Cicle Espais, que impulsen la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i els Amics de la Cultura de Cardona, programarà fins a 4 espectacles gratuïts en els que es podrà gaudir de teatre, poesia, jazz i òpera.

La cita inaugural del cicle serà aquest divendres amb la representació teatral de l’obra “La mort i la donzella” a càrrec del grup El Retaule. L’obra es representarà a la plaça Mercat a partir de les 9 de la nit i comptarà amb un tast gastronòmic amb la col.laboració del grup de Teatre El Traspunt.

La segona proposat del cicle portarà a Cardona el poeta Josep Pedrals que interpretarà la seva obra “El romanço d’Anna Tirant”. L’actuació de Pedrals serà el dissabte 11 d’agost a les 20:30 hores a l’exterior dels absis de la Col.legiata de Sant Vicenç. L’acte comptarà amb un petit refrigeri a càrrec del Parador Ducs de Cardona.

Pel que fa a la música, el Cicle Espais programarà una concert de jazz a càrrec del Cardona Jazz Quintet a la plaça Santa Eulàlia el dissabte 18 d’agost a les 9 de la nit. El Cardona Jazz Quintet està format per Alba Careta, Manolo German, Marc Mujal, Toni Lara i Nil Mujal. En finalitzar el concert es podran degustar diverses tapes.

La última cita del cicle arribarà el divendres 31 d’agost amb una nit d’òpera a càrrec d’Arçduo, amb la soprano Christina Koch i la pianista Trini Mujal. El parc del raval de Sant Joan acollirà el concert que començarà a dos quarts de 10 de la nit i que en finalitzar oferirà també un tast gastronòmic.

El Cicle Espais de Cardona està organitzat pels Amics de la Cultura de Cardona, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i el Grup de Teatre El Traspunt amb la col.laboració de la Comissió de Festes del Raval de Sant Joan.

Per veure el programa complet del Cicle Espais cliqueu aquí.


Tornar a: Juliol, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat