Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2012
  5. Cardona acull demà la tercera jornada SHE de Salut
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull demà la tercera jornada SHE de Salut

Dijous, 19 de Juliol de 2012 Tercera jornada she

La vila de Cardona celebrarà demà la tercera jornada de salut que organitza la Fundació SHE del Dr. Valentí Fuster, per promoure valors i actituds en favor de la salut especialment entre la gent jove.

Aquesta nova edició de la jornada de Salut porta per lema “Toquem el cel amb la mà” i aplegarà més de 400 nens i nenes de Cardona que participaran en les nombroses activitats que s’han organitzat al llarg del matí. Des de bon matí es podrà pujar en els quatre globus aerostàtics captius que s’enlairaran des del camp de futbol, el castell i la plaça de al Fira.

També s’instal.larà un circuit multiaventura a la plaça de la Fira amb un rocòdrom, una tirolina i diversos llits elàstics o jumpings. Durant el matí es farà el tradicional esmorzar saludable i els castellers de Vilafranca faran un taller de castells. Al final de la jornada tots els participants cantaran la cançó del “càrdio” i faran un castell de 5 amb tots els nens i nenes que hagin participat a la jornada. La Jornada She de salut compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Cardona, el Gimnàs Daina, l’Esplaia’t, Juga-la, el Casal Multiesportiu, l’Escola Mare de Déu del Carme i el Casal d’Estiu de l’AMPA Mare de Déu del Patrocini.


Tornar a: Juliol, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat