Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2012
  5. El segon bloc del “taller” de cultura finalitz...
Anar a l'inici de la pàgina

El segon bloc del “taller” de cultura finalitza amb un gran èxit de participació

Divendres, 6 de Juliol de 2012 Imatge d'una de les sessions del taller d'història

Un total de 125 cardonins i cardonines han participat en el segon bloc del taller de cultura organitzat per l’Ajuntament de Cardona durant els mesos d’abril, maig i juny. El segon bloc d’activitats va organitzar un total de 6 tallers relacionats amb la cuina, l’artesania, la història, la fotografia i les sardanes.

Els tallers amb més participació van ser el de “Cuina per sorprendre”, el curs d’història local “Cardona més de mil anys d’història” i el taller d’elaboració de sabons artesanals. L’oferta cultural del taller es va completar amb un curs de fotografia avançada i un curs d’iniciació i un de perfeccionament de sardanes.

D’aquesta manera, el taller de Cultura tanca la seva primera edició havent programat un total de 11 tallers en els quals han participat 210 persones. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha valorat molt positivament la iniciativa ja que ha permès ampliar i diversificar l’oferta cultural i lúdica del municipi i ha destacat també la bona acceptació que ha tingut entre la població.


Tornar a: Juliol, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat