Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2011
  5. Cardona celebra demà la segona Jornada SHE de sal...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra demà la segona Jornada SHE de salut i el concert de l’Acadèmia 1750

Dijous, 28 de Juliol de 2011 Concert Acadèmia 1750 i segona Jornada SHE

Cardona viurà demà un dia intens amb l’organització de la segona Jornada SHE de salut i la celebració d’un concert a l’església de Sant Miquel a càrrec de l’Acadèmia 1750.

La segona edició de la Jornada SHE de Salut reunirà a Cardona prop de 400 nens i nenes que faran d’actors per un dia i protagonitzaran el lipbud de la salut, que serà enregistrat pels carrers del nucli antic. A la jornada hi participaran els populars personatges de Barri Sèsam que col.laboren amb la Fundació SHE per promoure els hàbits de vida saludables. La coreografia que acompanyarà el lipdub ha estat ideada per Mari Àngels Riu, del gimnàs Daina de Cardona i comptarà amb la col.laboració del grup de teatre El Traspunt, les Bruixes de Cardona i l’empresa audiovisual cardonina, E2S produccions, que s’encarregarà de la gravació del lipdub. També han col.laborat en la iniciativa el grup muiscal Backstage versionant per a l’ocasió la cançó Moving del grup Macaco.

La 2a Jornada SHE compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Cardona i la Fundació Port Aventura, a més de la implicació d’un gran nombre d’entitats i associacions de Cardona. El actes es completaran amb els parlaments de l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch i el Dr. Valentí Fuster, president de la Fundació SHE, davant el monument al Comte Borrel II a la una del migdia.

Concert a l'església de Sant Miquel
Per altra banda, l’església de Sant Miquel serà l’escenari del concert que oferirà l’Orquestra Festival de Torroella de Montgrí - Acadèmia 1750 a partir de les 9 de la nit. El concert està organitzat per l’Ajuntament de Cardona, els Amics de la Música i les Arts Escèniques de la Catalunya Central (AMARESC) i la Parròquia de sant Miquel i sant Vicenç de Cardona, amb el patrocini de la Fundació Vila Medieval de Cardona i servirà per recollir fons per a la restauració de la façana del temple parroquial que dóna a la plaça mercat.

El concert serà dirigit pel director de l’Acadèmia 1750, Stefano Demicheli, inclourà un repertori amb obres de Bach, Vivaldi, Haendel i Pachelbel i comptarà amb la participació de la mezzosoprano, Gemma Coma-Alabert i l’oboista, Pepo Domènech.


Tornar a: Juliol, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat