Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2011
  5. Cardona i Solsona reforçaran la col.laboració entre els dos municipis
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona i Solsona reforçaran la col.laboració entre els dos municipis

Dijous, 21 de Juliol de 2011 Imatge de la reunió entre els alcaldes de Cardona i Solsona

Els alcaldes de Cardona, Ferran Estruch i de Solsona, David Rodríguez es van reunir aquest dimarts per continuar avançant en les línies de col.laboració entre els dos municipis, iniciades l’any passat amb la creació del Consorci Solsonès-Cardona per al Medi Ambient.

En aquesta primera reunió que van mantenir els dos ajuntaments després de les últimes eleccions municipals del mes de maig, els dos alcaldes van remarcar la importància d’estrènyer la col.laboració entre els dos municipis i, en aquest sentit, van manifestar el seu compromís de realitzar trobades periòdiques per explorar noves vies de cooperació. Segons va manifestar l’alcalde Ferrran Estruch, aquest tipus d’iniciatives contribueixen a millorar la prestació dels serveis municipals, a racionalitzar-ne la despesa i a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Així, tant Estruch com Rodríguez van avançar la seva intenció d’ampliar la col.laboració en matèria de promoció econòmica, sanitat o cultura.

La delegació de l’Ajuntament de Cardona, que estava encapçalada per l’alcalde Ferran Estruch, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Josep Tristany i la regidora d’Hisenda i Urbanisme, Aida Molner va ser rebuda per l’alcalde de Solsona, David Rodríguez i la regidora de Medi Ambient, Judit Cardona. L’alcalde de Cardona va valorar positivament la creació del Consorci Solsonès-Cardona per al Medi Ambient -integrat també pel Consell Comarcal del Solsonès- el qual ha permès posar en funcionament el servei de gestió de la recollida de la fracció orgànica a la vila i a la comarca veïna.


Tornar a: Juliol, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat