Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2011
  5. L’Ajuntament de Cardona i l’empresa Repsol estrenyen la seva col.laboració
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona i l’empresa Repsol estrenyen la seva col.laboració

Divendres, 15 de Juliol de 2011

L’alcalde de Cardona Ferran Estruch i el representant de l’empresa Repsol Butano, Joaquín Garrote van signar ahir un contracte d’arrendament pels terrenys municipals on s’ubiquen les instal.lacions que actualment té l’empresa al municipi. Amb la firma del contracte, l’Ajuntament percebrà la quantitat de 8.500 euros anuals en concepte de lloguer d’aquests terrenys, que ocupen una superfície de 2.500 metres quadrats a la zona de la Vall Salina. Així mateix, el contracte estableix que el primer pagament correspongui a l’any 2010.

A més a més, la col.laboració entre les dues parts no queda aquí ja que l’empresa Repsol ha decidit recolzar la tasca de promoció del municipi i de preservació del patrimoni que porta a terme l’Ajuntament. A tal efecte, el passat 30 de maig l’empresa va fer una donació de 14.000 euros a la Fundació Cardona Històrica per recolzar les activitats culturals que porta a terme la fundació. El conveni de patronatge el van signar l’aleshores alcalde Josep Maria Sala i els representants de l’empresa Repsol.

Durant l’acte de signatura dels acords, celebrat ahir al migdia al saló de sessions del consistori cardoní, tant l’alcalde Ferran Estruch com els responsables de Repsol es van felicitar per la importància dels acords assolits i van destacar també la bona entesa existent entre l’Ajuntament i l’empresa Repsol.


Tornar a: Juliol, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat