Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2011
  5. L’exposició Menja bé, tu hi guanyes! arriba a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

L’exposició Menja bé, tu hi guanyes! arriba a Cardona

Dimecres, 6 de Juliol de 2011 Menja bé, tu hi guanyes!

La sala polivalent de la Biblioteca Municipal Marc de Cardona acull des d’avui i fins el 4 d’agost l’exposició Menja bé, tu hi guanyes!, una mostra pensada per promoure la bona alimentació i els hàbits de vida saludables entre les més joves.

Amb aquesta exposició, que es pot veure de dilluns a divendres de les 16:00 a les 20:30 hores, l’Ajuntament de Cardona i la biblioteca municipal ofereixen un nou recurs per impulsar la promoció de la salut al municipi. La mostra s’adreça especialment a nens i nenes de 8 a 12 anys i té un format i un llenguatge molt didàctic i entenedor.

L’exposició consta d’una sèrie de plafons que simulen l’ambient domèstic, especialment els espais vinculats a l’alimentació i el lleure i va acompanyada d’un audiovisual on els protagonistes són infants que expliquen els principis d’una alimentació saludable. A més, es complementa amb jocs interactius que permeten reforçar els continguts i els coneixements apresos de manera lúdica.

L’exposició Menja bé, tu hi guanyes! coincidirà amb la celebració de la segona edició de la Jornada SHE de promoció de la salut que organitzarà a finals del mes de juliol a Cardona la Fundació SHE que presideix el Dr. Valentí Fuster.


Tornar a: Juliol, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat