Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2020
  5. AVÍS: El IX Cros Escolar queda suspès a causa de...
Anar a l'inici de la pàgina

AVÍS: El IX Cros Escolar queda suspès a causa dels efectes de la Borrasca Glòria

Dijous, 23 de Gener de 2020

El IX Cros Escolar de Cardona que s’havia de celebrar aquest diumenge 26 de gener a La Coromina —i que forma part de la Jornada del Cor 2020— ha quedat suspès pel mal estat del camp i de la zona esportiva on s’havia de fer, a causa de la intensa pluja que ha caigut aquests darrers dies a Cardona pel pas de la Borrasca Glòria. Demanem disculpes. Informarem el més aviat possible de la nova data.

D'altra banda, recordem que l’espectacle que s'havia de fer a la Biblioteca Marc de Cardona dimecres 22 de gener —també dins la Jornada del Cor 2020— es farà finalment dimecres 29 de gener a les 18 hores. Es va haver de suspendre pel mal temps. Porta per títol ‘Ara t’ho explico’, anirà a càrrec de Jordi Tonietti i arrencarà a les 18 hores. L’entrada és gratuïta.

La Jornada del Cor està organitzada per la Fundació SHE – “la Caixa” i l’Ajuntament de Cardona, juntament amb la Diputació de Barcelona, el Consell Esportiu del Bages i la Biblioteca Marc de Cardona, amb la col·laboració de les AMPA dels centres educatius de la població.


Tornar a: Gener, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat