Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2020
  5. El Cicle Gaudí porta a Cardona ‘El viatge de la...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta a Cardona ‘El viatge de la Marta’, protagonitzada per Elena Andrada i Sergi López

Dilluns, 13 de Gener de 2020

La cinta està nominada a millor pel•lícula, direcció i actor en la XII edició dels Premis Gaudí que se celebren aquest diumenge


El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest dijous 16 de gener el film ‘El viatge de la Marta’, dirigida per Neus Ballús i protagonitzada per Elena Andrada i Sergi López.

La pel·lícula mostra l’evolució de la relació de la Marta amb el seu pare a través d’un viatge a l’Àfrica, que acaba obligant als dos protagonistes a parlar, mirar-se i comprendre’s. Un viatge que es convertirà per a tots en una experiència molt més rica del que podien arribar a imaginar. La cinta, estrenada aquest passat octubre, ha passat amb èxit per diferents festivals i està nominada a millor pel·lícula, direcció (Neus Ballús) i actor (Sergi López) en la XII edició dels Premis Gaudí que se celebren aquest diumenge.

La projecció es farà al Teatre dels Catòlics i s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia. També hi ha la possibilitat de comprar un pack de quatre pel·lícules a 12 euros.


*Més informació en aquest enllaç


Tornar a: Gener, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat