Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2015
  5. El programa del Carnaval 2015 ja és al carrer
Anar a l'inici de la pàgina

El programa del Carnaval 2015 ja és al carrer

Divendres, 30 de Gener de 2015 carnaval15w

Programa d'actes del Carnaval 2015

Cardona ja té a punt la programació del Carnaval 2015 que enguany se celebrarà del 12 al 18 de febrer. El Dijous Llarder marcarà l'inici de la festa amb la cercavila del Jaume i el Jaume Petit, acompanyats de la Banda de Música de Cardona i la popular botifarrada del Dijous Llarder que organitza la Colla de Geganters i Grallers de Cardona.

L'endemà serà el torn del Carnaval de les Escoles. Els escolars de la vila protagonitzaran la Rua de Carnaval fins a la plaça de la Fira acompanyats de la Banda de Música de Cardona i la Batucada de l’Escola Mare de Déu del Carme. Un cop a la plaça de la Fira es llegirà el Sermó de Carnaval i a continuació hi haurà una animació infantil amb el grup "Ai Carai".

La jornada més participada del Carnaval cardoní es viurà dissabte al vespre amb la cursa d’andròmines i el sopar-concert al pavelló d'esports que compta amb l'organització de Cardona Jove i les actuacions dels grups Tryfasyc, La Zarigüella, Dj. Túrmics i Music-On. L'endemà el pavelló acollirà a les 6 de la tarda l'actuació de la companyia infantil Rovell d'Ou.

Finalment el Carnaval 2015 arribarà a la seva fi dimecres. A partir de les 7 de la tarda començarà l’Enterrament de la Sardina amb la cercavila pel nucli antic i l'acompanyament de la Banda de Música de Cardona. Seguidament es farà l’enterrament i la tronada de fi de festa i la sardinada popular, organitzada per les associacions A viure que són dos dies i La sal de Cardona, posarà el punt i final a l’edició d’enguany de Carnaval.

Programa d'actes del Carnaval 2015


Tornar a: Gener, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat