Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2015
  5. Èxit de participació a la Jornada del Cor
Anar a l'inici de la pàgina

Èxit de participació a la Jornada del Cor

Dijous, 29 de Gener de 2015 crosescolarweb15

La passada setmana es va celebrar la Jornada del Cor, una iniciativa conjunta de l'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE en el marc del Programa Healthy Communities de Cardona Integral. L’edició d’enguany presentava diverses propostes encaminades a sensibilitzar la població dels avantatges de posar en pràctica un estil de vida saludable.

Les activitats van començar el divendres, 23 de gener, amb el conte musical “Sons de l’univers”a la Biblioteca municipal Marc de Cardona. Amb aquest espectacle, nens i nenes de totes les edats van poder conèixer els sons de diversos instruments d’arreu del món i experimentar amb ells. L’acte va comptar amb una àmplia participació de públic.

La Jornada del Cor va finalitzar diumenge al matí amb la celebració de la quarta edició del Cros escolar de Cardona, que enguany va tenir lloc al camp municipal d'esports de la Coromina. A la cursa hi van participar més de 500 escolars de totes les edats i categories des de prebenjamí fins a cadet. També s’hi va incloure una categoria mini pels més petits (P3, P4 i P%) i una cursa popular no competitiva per a adults, amb més de 130 participants.

La jornada va ser un èxit i va comptar amb la col·laboració de les AMPAS de totes les escoles de Cardona, policia local, protecció civil, Creu Roja, dinamitzadors dels centres educatius, Consell esportiu del Bages i el Club de Futbol de Cardona.


Tornar a: Gener, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat