Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2015
  5. Ajuntaments i entitats empresarials de Cardona i S...
Anar a l'inici de la pàgina

Ajuntaments i entitats empresarials de Cardona i Solsona s'alien en una agència de desenvolupament local del territori

Dimecres, 28 de Gener de 2015 agenciaw

Es presentarà públicament el dia 3 a la capital del Solsonès i l’endemà a Cardona.

Els ajuntaments de Cardona i Solsona, l'Associació d'Empresaris de Cardona i Empresaris per al Solsonès presenten l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, un projecte creat per donar un impuls a la dinamització econòmica del territori seguint les planificacions estratègiques d'ambdós municipis.

És una iniciativa conjunta dels agents públics i privats de totes dues poblacions amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu. L’agència es presentarà públicament a Solsona dimarts vinent, dia 3 de febrer, a dos quarts de nou del vespre a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona. L’endemà, dia 4, l’acte es repetirà al saló de sessions del consistori cardoní.

En les dues presentacions n'exposaran les característiques els alcaldes de Solsona i Cardona, David Rodríguez i Ferran Estruch, respectivament; els presidents de les entitats empresarials del Solsonès i Cardona, Miquel Àngel Montaner i Ramon Vilajosana; els regidors de Promoció Econòmica d’ambdós municipis, el solsoní Lluís-Xavier Gonzàlez i el cardoní Josep M. Tristany, així com la directora d'aquest organisme, Glòria Domínguez.


Tornar a: Gener, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat