Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2015
  5. L'Ajuntament bonificarà la taxa d'escombraries a...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament bonificarà la taxa d'escombraries a les famílies nombroses i monoparentals

Dilluns, 12 de Gener de 2015 bonificacionstaxes2015

L'Ajuntament de Cardona ha obert el termini per sol.licitar la reducció de la taxa d'escombraries per a les famílies nombroses i les famílies monoparentals segons s'estipula en les noves ordenances fiscals d'aquest any 2015.

Així, l'Ajuntament cardoní aplicarà una tarifa reduïda -amb una bonificació del 25%- a les famílies monoparentals i a les famílies nombroses sempre i quan els ingressos de la unitat familiar no superin dues vegades i mitja l'Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC) vigent.

Per accedir a aquestes bonificacions s'haurà de presentar les sol.licituds a l'Ajuntament abans del 30 d'abril. Igualment, també es beneficien d'una tarifa reduïda en la taxa d'escombraries totes les persones que viuen soles en un domicili de la vila i que ho sol.liciten a l'Ajuntament.

Pagament de l'IBI en tres fraccions
Per altra banda el passat mes de novembre l'Ajuntament va aprovar el calendari fiscal del 2015 que preveu, com a novetat per aquest any, fer la liquidació de l'Impost de Béns Immobles (IBI) en tres pagaments anuals per aquells rebuts que estigui domiciliats.


Tornar a: Gener, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat