Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2015
  5. L'Ajuntament de Cardona amplia els ajuts per fomen...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona amplia els ajuts per fomentar la creació de noves activitats econòmiques al municipi

Divendres, 9 de Gener de 2015 ordenançaemprenedoria2015

Es concediran ajuts des de 600 euros fins a un màxim 2.000 euros per la creació de noves activitats econòmiques a Cardona.

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cardona continuarà gestionant un fons de 15.000 euros destinat a fomentar l'emprenedoria i a incentivar la creació de noves activitats econòmiques al municipi.

El programa, que ja és el tercer any que es desenvolupa a Cardona, consta de dues línies de subvencions. La primera línia preveu la concessió d'ajuts econòmics a aquelles activitats de negoci de nova creació que s'implantin en locals de planta baixa als nuclis antics de Cardona i la Coromina, mentre que la segona línia d'ajuts es destinarà a les noves activitats econòmiques que s’instal·lin al municipi.

Com a novetat per aquest 2015, l’ordenança reguladora dels ajuts preveu, per la primera línia, la concessió d’un ajut del 50% del pressupost fins a un màxim de 1.200 euros per sol·licitud i, per la segona línia, un ajut del 50% del pressupost fins a un màxim de 600 euros. A més, ambdues línies de subvenció es podran completar fins a 800 euros més segons la inversió realitzada per l’obertura de la nova activitat empresarial, la creació de llocs de treball o el lloguer o compra d’un local.

L’any 2014 es van concedir un total de 10 subvencions per al foment de l’emprenedoria i la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic de Cardona i la Coromina mentre que el 2013 se'n van concedir 8. El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Josep Tristany ha celebrat "la bona acollida" que està tenint aquest programa d'incentius a l'emprenedoria i, en aquest sentit, s'ha mostrar satisfet dels resultats obtinguts "ja que han permès dinamitzar l’activitat econòmica i crear nous llocs de treball a Cardona". Igualment ha destacat que les novetats introduïdes en l'ordenança per aquest 2015 suposaran una "evident millora" a l'hora de fomentar la creació de nous negocis a la vila. L'ordenança es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals durant el Ple d'ahir dijous 8 de gener de 2015.


Tornar a: Gener, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat