Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2013
  5. Cardona celebra la Jornada del Cor de la Fundació SHE
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra la Jornada del Cor de la Fundació SHE

Dijous, 24 de Gener de 2013 Jornada del Cor

Aquest cap de setmana la Fundació SHE i l'Ajuntament de Cardona organitzen una nova edició de la Jornada del Cor per sensibilitzar la població dels avantatges de posar en pràctica un estil de vida saludable.

En aquesta nova cita de la Jornada del Cor, el Dr. Valentí Fuster, president de la Fundació SHE, presentarà públicament els resultats del programa de salut Fifty-Fifty, que la Fundació ha dut a terme durant l'any 2012 a Cardona. La Jornada comptarà, també, amb l'organització d'un cross escolar en el que hi participaran els alumnes de les escoles cardonines.

Les activitats començaran aquest divendres, 25 de gener, amb un conta-contes a la Biblioteca municipal Marc de Cardona, adreçat especialment a nens i nenes de 4 a 10 anys. Sota el títol "Contes per menjar", el cuiner Joan Ferran explicarà "5 històries per llepar-se el dits!". L'activitat és gratuïta, oberta a tothom, i començarà a les 6 de la tarda.

L'endemà dissabte el teatre Els Catòlics acollirà de 9:30 a 10:30 hores del matí la presentació dels resultats del programa Fifty-Fifty a càrrec del Dr. Fuster i de Marta Vilanova, Professora de la Universitat de Girona que ha fet la seva tesi doctoral sobre aquest programa de salut cardiovascular, que va iniciar la seva fase pilot a Cardona durant l'any el 2012. El programa va comptar amb la participació de prop de 80 voluntaris de 25 a 50 anys de la vila cardonina. A l'acte hi assistirà també l'alcalde Ferran Estruch i servirà per presentar la segona edició del Programa Fifty-Fifty a Cardona.

La Jornada del Cor finalitzarà diumenge amb un cross escolar que començarà al camp municipal d'esports de Cardona a les 9:00 hores. La cursa és gratuïta i s'hi poden apuntar persones de totes les edats. Es recomana als veïns que accedeixen al camp d'esports a peu per tal de deixar l'aparcament dels voltants de la zona esportiva i la zona habilitada a la Muntanya de Sal per les persones que vingui de fora de Cardona.


Tornar a: Gener, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat