Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2020
  5. Es programa un taller gratuït per a professionals...
Anar a l'inici de la pàgina

Es programa un taller gratuït per a professionals que tracten amb adolescents sobre l’ús de les pantalles

Dilluns, 3 de Febrer de 2020

La formació es farà els dies 11 i 18 de març al Centre Cívic


L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona programa un taller gratuït sobre prevenció i detecció de l’ús problemàtic de pantalles en adolescents i joves. La formació està adreçada a professionals que tracten amb adolescents i joves, com ara mestres, monitors de lleure, professionals de la salut o monitors esportius, entre altres. Es farà els dies 11 i 18 de març, de 10 a 14 hores, al Centre Cívic de Cardona.

El taller —que inclourà casos pràctics— tractarà la situació actual de les TIC i del seu futur en expansió; l’entorn digital entre joves i els seus avantatges i desavantatges; l’ús actual en adolescents; les addiccions, els factors de risc i la prevenció i l’abordatge en l’àmbit familiar.

El curs és gratuït. El taller es farà sempre i quan hi hagi un mínim de persones inscrites. Per apuntar-vos cal que faciliteu el nom, cognoms, telèfon, correu electrònic, professió, lloc de treball i municipi als correus junyentdm@cardona.cat i serveissocials@cardona.cat. La formació està finançada per la Diputació de Barcelona.


Tornar a: Febrer, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat