Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2018
  5. L’Ajuntament continua treballant intensament per netejar totes les vies
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament continua treballant intensament per netejar totes les vies

Dimecres, 28 de Febrer de 2018

L’Ajuntament de Cardona continua les tasques de neteja dels carrers de la vila per a poder retornar a la normalitat tan aviat com sigui possible. Des de primera hora del matí, la Brigada Municipal i els voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja han estat treballant de manera intensa. A hores d’ara, continuen treballant 8 efectius –entre màquines llevaneus i tractors que tiren sal–. També s’ha activat el nou vehicle 4x4 de Creu Roja, que està prestant col·laboració al CAP en els desplaçaments a domicili.

Els treballs s’han centrat primer en la neteja de l’accés al municipi i de les vies principals, que ara ja estan obertes. Un cop assegurats aquests vials, s’està procedint ja a netejar els carrers del nucli històric i les vies secundàries. Tot i això, la regidora de Protecció Civil de Cardona, Maite Barrera, demana evitar desplaçaments innecessaris i extremar al màxim la precaució, ja que a tres quarts de tres de la tarda encara continua nevant a Cardona. Pel que fa a la C-55, es necessiten cadenes per circular en sentit Solsona.

Punts de recollida de sal
L’Ajuntament recorda que hi ha tres punts habilitats perquè aquells veïns que ho necessitin puguin recollir sal. Els sacs estan dipositats al carrer Pascual Madoz, al pàrquing de Cal Badia i al carrer Balmes de la Coromina. Per qualsevol emergència mèdica es recomana trucar al 061.

Recordem que totes les escoles de Cardona han suspès les classes, també l’Escola Municipal de Música i l’Escola Bressol. La Ludoteca de Cardona també ha informat que aquesta tarda romandrà tancada.

L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, agraeix la col·laboració ciutadana durant aquest inusual episodi de neu que està afectant el municipi, així com la tasca que està realitzant la regidora de Protecció Civil de Cardona i tots els equips d’emergències que es troben actuant per retornar la vila a la normalitat: Policia Local, Brigada Municipal, voluntaris de Protecció Civil, Creu Roja i els tractoristes i efectius de neteja de vies i carrers.

Es recomana seguir els canals oficials de Twitter i Facebook de l’Ajuntament de Cardona, així com els comptes oficials de la Generalitat de Catalunya per estar alerta de les noves informacions.


Tornar a: Febrer, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat