Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2018
  5. Una xerrada per aprendre a gestionar un espai de coworking des de zero
Anar a l'inici de la pàgina

Una xerrada per aprendre a gestionar un espai de coworking des de zero

Divendres, 16 de Febrer de 2018

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza per aquest dimarts 27 de febrer la xerrada ‘Com obrir, gestionar i dinamitzar un espai de coworking des de 0’, que anirà a càrrec de Laia Benaiges, fundadora i gestora de l’Espai la Magrana i cofundadora de la consultoria per espais de coworking LECO.

La ponència s’adreça a gestors d’espais de coworking existents o de nova creació; a dinamitzadors econòmics —entitats públiques i privades— i a coworkers i potencials coworkers als qui els hi pugui interessar. L’acte és gratuït, però cal inscriure-s’hi prèviament abans del 26 de febrer enviant un correu electrònic a laura.ibanyez@adlsolcar.cat.

La xerrada es farà a la Sala del Centre Cardona Medieval (plaça de la Fira, s/n), de les onze del matí a dos quarts de dues del migdia. Obrirà l’acte Josep Tristany, regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Cardona.

La xerrada informativa s’emmarca en el projecte Cowocat Rural. Des del Consorci LEADER de la Catalunya Central s’està impulsant el coworking en el territori a través d’aquest projecte, amb l’objectiu de fomentar i descobrir una nova manera de treballar i relacionar-se professionalment. (Més informació a: www.cowocatrural.cat).


Tornar a: Febrer, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat