Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2018
  5. Els autors del llibre ‘Sota la sal de Cardona’...
Anar a l'inici de la pàgina

Els autors del llibre ‘Sota la sal de Cardona’ regalen 60 exemplars a l’Escola d’Adults

Divendres, 9 de Febrer de 2018

Els autors del llibre ‘Sota la sal de Cardona’, Ferran Cardona i Josep Viver, han realitzat una donació de 60 exemplars a l’Escola d’Adults del municipi, que seran repartits entre l’alumnat del centre, i de 50 exemplars més a l'Escola Mare de Déu del Patrocini, 20 dels quals seran repartits entre l'alumnat de 6è, mentre que els 30 restants es quedaran al centre per tal de poder treballar la temàtica en els propers mesos. Les dues escoles han agraït el donatiu.

La publicació se centra en el Salí, un indret geològicament privilegiat en ser l’únic aflorament de sal de l’Europa occidental, i el tracta des de diferents perspectives, com ara la mediambiental o la social. Com a espeleòlegs, els autors donen a conèixer les meravelles que amaga el subsòl, és a dir, les coves en sal, que ells mateixos han explorat en el decurs dels darrers anys.

‘Sota la sal de Cardona’ va ser publicat el 2002 per Espeleo Club de Gràcia i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona, del parc Cultural de la Muntanya de Sal, de l’Ajuntament de Barcelona, de la Federació Catalana d’Espeleologia, del Patronat Municipal de Museus i de Fotografia Boixadera de Cardona.


Tornar a: Febrer, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat