Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2017
  5. El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalu...
Anar a l'inici de la pàgina

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya atorga quatre subvencions a persones emprenedores del municipi

Dimarts, 28 de Febrer de 2017 recurs17

Quatre persones emprenedores de la vila de Cardona que han iniciat el seu negoci en locals que havien quedat desocupats, es beneficiaran dels ajuts que el Consorci de Comerç Artesania i Moda els ha atorgat per a l’afavoriment de la continuïtat dels locals comercials.

L’objectiu d’aquest nou programa del CCAM, és la dinamització comercial mitjançant projectes de recuperació dels locals situats a la trama urbana del municipi, o al casc històric i els seus eixamples per tal de garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l’atractiu i evitant el trencament del continu comercial.

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, ha donat suport tècnic en la gestió de la presentació de les sol·licituds, dins del marc del programa de suport a l’activitat comercial.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Cardona, l’any 2016 ha atorgat sis ajuts per al foment de l’emprenedoria i la implantació de noves activitats al nucli antic de Cardona i La Coromina, que suposen una inversió de 9.600 euros.


Tornar a: Febrer, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat