Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2017
  5. El Casal de Gent Gran de Cardona passa a ser Casal Cívic
Anar a l'inici de la pàgina

El Casal de Gent Gran de Cardona passa a ser Casal Cívic

Dilluns, 20 de Febrer de 2017 casalgentgran

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies aposta per la creació d’espais intergeneracionals i integradors

Aquest 2017 el Casal de Gent Gran de Cardona s'ha reconvertit en Casal Cívic per dotar aquest espai d'una perspectiva més intergeneracional com a tendència natural de la població, que fa necessari fomentar les relacions intergeneracionals com a font de riquesa i transferència mútua del coneixement. El nou casal és un espai amb una perspectiva integradora entre diferents generacions i edats.

Qualsevol entitat sense ànim de lucre que organitzi activitats amb fins socials, cívics o comunitaris pot sol·licitar el Casal Cívic trucant al 93 869 2075 i demanant per la responsable del casal, Queralt Perramon, que és la persona encarregada de gestionar la reserva. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic cc.cardona@gencat.cat.

Aquest model d'equipament s'emmarca en la concepció d'un espai obert a les persones de totes les edats i condicions, un espai de convivència i de relacions on tothom que ho desitgi pugui participar en projectes i activitats, atenent els seus interessos, aptituds i coneixements, un punt de referència per a les famílies i a la vegada un espai que doni suport a les iniciatives que les entitats i les institucions duguin a terme en l'àmbit del treball per a la comunitat i facilitin l'intercanvi d'informació, de coneixements i de recursos, creant així l'oportunitat d'un enriquiment mutu de gran valor.

Aquesta transformació forma part de la voluntat del Govern de Catalunya de millorar les condicions de les persones grans per poder gaudir d'un envelliment actiu, i de contribuir recuperar el valor d'aquestes com a referents de la nostra societat. Servirà també per afegir nous col·lectius al Casal, alhora que es mantindran els serveis específics adreçats al col·lectiu de la gent gran.


Tornar a: Febrer, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat