Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2017
  5. Arriba el Carnaval 2017
Anar a l'inici de la pàgina

Arriba el Carnaval 2017

Divendres, 10 de Febrer de 2017 carnaval2017


Cardona ja té a punt el programa d'actes del Carnaval 2017 que enguany se celebrarà els dies 23, 24, 25 i 26 de febrer

La novetat d’aquest any és que pel sopar-concert, que es fa al pavelló municipal el dissabte, s’ofereix la possibilitat de poder comprar un tiquet que inclou l’entrada i el sopar, elaborat pel Ganxet, al preu de 15 €. El sopar consta de pastís anglès de tonyina, truita de patates, montadito de pernil, poma i all, i montadito de formatge quark i salmó, de primer plat, i llom en salsa amb patates, de segon. També es podrà adquirir l’entrada sense sopar com cada any, al preu de 10 €.

El Dijous Llarder marcarà l'inici de la festa amb la cercavila del Jaume i el Jaume Petit, acompanyats de la Banda de Música de Cardona i la popular botifarrada del Dijous Llarder que organitza la Colla de Geganters i Grallers de Cardona.

L'endemà serà el torn del Carnaval de les Escoles. Els escolars de la vila protagonitzaran la Rua de Carnaval fins a la plaça de la Fira acompanyats de la Banda de Música de Cardona i la Batucada del grup de percussió dels tallers del projecte ICI. Un cop a la plaça de la Fira es llegirà el Sermó de Carnaval i a continuació hi haurà una animació infantil amb el grup "Ai Carai".

La jornada més participada del Carnaval cardoní es viurà dissabte al vespre amb la cursa d’andròmines i el sopar-concert al pavelló d'esports que compta amb l'organització de Cardona Jove i les actuacions dels grups Tryfasyc, Txingao i el DJ Paco Pil.

L'endemà el pavelló acollirà a les 5 de la tarda l'actuació de la companyia infantil Can Cantem. A més hi haurà un inflable, un taller de màscares a càrrec d’Anna Cintas i xocolata i coca, tot gratuït. També hi haurà servei de bar.

Veure el Programa d'actes de Carnaval 2017


Tornar a: Febrer, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat