Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2014
  5. Nova sessió del grup de treball d'Indústria del Pla estratègic
Anar a l'inici de la pàgina

Nova sessió del grup de treball d'Indústria del Pla estratègic

Divendres, 14 de Febrer de 2014 Pla estratègic

Les sessions de treball per a l'elaboració del Pla estratègic de Cardona continuen avançant amb la participació dels principals agents econòmics i socials del municipi.

Dimecres passat es va tornar a reunir els membres del sector industrial per analitzar la situació del sector al municipi. La sessió es va centrar, sobretot, en valorar les potencialitats econòmiques que pot generar el binomi Cardona -Solsona. Per aquest motiu, a la sessió hi van assistir a banda del regidor de Promoció Econòmica de Cardona, Josep Tristany i representants del teixit industrial local, el regidor de Promoció Econòmica de Solsona, Lluís Xavier Gonzàlez i el president de l'Associació d'Empresaris de Solsona Miquel Àngel Montaner.

Els assistents van debatre sobre aquells punts que caldria incloure en un catàleg de la indústria a la zona el qual hauria d'aprofitar el potencial econòmic que representa el binomi Cardona- Solsona. Un dels aspectes que s'haurà d'abordar en el futur és el relacionat amb les comunicacions i les noves tecnologies com una millor connexió amb França i el fet de disposar de fibra òptica. Igualment es va debatre sobre la necessitat de potenciar la formació, el foment de l’emprenedoria i l’ambient empresarial. A partir d’ara, es farà una tercera trobada per començar a definir i prioritzar els punts que s'han de portar al Pla estratègic i pensar es fórmules per dur-los a terme.


Tornar a: Febrer, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat