Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2018
  5. Cardona s’adhereix al projecte ‘Ciutats Amigables amb la Gent Gran’
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona s’adhereix al projecte ‘Ciutats Amigables amb la Gent Gran’

Dimarts, 11 de Desembre de 2018

És un projecte internacional que tracta temes com l’habitatge, la salut, l’espai públic, la mobilitat, el respecte o la integració social

S’han creat dos grups de treball per fer una radiografia del municipi des del punt de vista de les persones grans


L’Ajuntament de Cardona s’ha adherit al projecte ‘Ciutats Amigables amb la Gent Gran’, reconegut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). És un projecte internacional que tracta diferents àmbits de la vida com ara l’habitatge, la salut, l’espai públic, la mobilitat, el respecte o la integració social, i com aquests aspectes poden influir en la qualitat de vida de les persones grans.

El programa estableix la creació de dos grups de treball que han de permetre fer una radiografia del municipi des de la visió de les persones grans i establir, així, un full de ruta pels propers anys. Els grups són de 12 persones cadascun. Un està pensat per a persones de 60 a 75 anys i l’altre per a persones de més de 75 anys. L’Ajuntament ha fet arribar una carta a totes les persones grans del municipi per tal que s’hi puguin apuntar. Encara queden algunes places. Els interessats a participar es poden posar en contacte amb l’àrea de Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament de Cardona a través del telèfon 938692147 (de 8 a 2 del migdia) o a través del correu electrònic serveissocials@cardona.cat. Les sessions de treball es faran aquest dijous.

L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, convida la gent gran a participar-hi: “les persones grans són un part fonamental de la nostra societat. Representen el passat i present de la nostra vila, però també el futur. No podem construir un poble sense la mirada, l’opinió i les aportacions d’aquest col·lectiu. Hem treballat i treballem diverses iniciatives en aquest sentit, ara però volem fer un pas endavant”. L’alcalde també ha apuntat que aquest projecte servirà d’embrió per crear el futur Consell de la Gent Gran de Cardona.


Tornar a: Desembre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat