Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2016
  5. L’Ajuntament programa un nou curs de formació pel sector agrari
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament programa un nou curs de formació pel sector agrari

Dilluns, 19 de Desembre de 2016 cursfitosanitari2016

L’Ajuntament de Cardona ha programat un nou curs de formació destinat als professionals del sector agrari i ramader del municipi, així com aquelles persones que disposen d’hort al municipi. Es tracta d’un curs de nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris ja que segons la nova normativa per a l’ús sostenible de productes fitosanitaris, cal acreditar coneixements per a comprar i aplicar aquests productes d’ús professional.

El curs té una durada de 26 hores, distribuïdes en 7 sessions i es farà els dijous en horari de 16:00 h a 20:00 hores al centre cívic durant els mesos de gener, febrer i març. El preu d’inscripció són 20 € amb dret d’examen per als veïns i veïnes de Cardona, i de 32 € + 13 € de drets d’examen per a la resta de participants.

Podeu fer les inscripcions a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona a la planta -1 de l’Ajuntament de Cardona. La data límit d’inscripció és el divendres 13 de gener de 2017.

El curs està finançat per l’Ajuntament de Cardona, amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i l’Escola Agrària del Solsonès.


Tornar a: Desembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat