Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2016
  5. Conversió de GLP a Gas Natural de la Xarxa de distribució de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Conversió de GLP a Gas Natural de la Xarxa de distribució de Cardona

Divendres, 16 de Desembre de 2016 cargas

A partir del proper 19 de desembre s’iniciarà la conversió de GLP a Gas Natural de la xarxa de distribució de Cardona. El canvi de gas a la xarxa es farà en diverses fases.

Així, la nit del 19 de desembre es tancaran les escomeses del sector 1 i al matí del dia 20 s’iniciarà la transformació dels aparells dels clients del sector 1, que engloba els carrers Raval Sant Joan, Bertran i Oriola, Mn. Cinto Verdaguer, Graells, Av. Rastrillo, Nou, i Escorxador.

El dia 20 a la nit es farà el mateix procediment pel sector 2, iniciant la transformació el dia 21 pels aparells dels clients del sector 2, que inclou els carrers que van des del Passeig de Mn. Joan Riba fins al carrer Pujolet.

La conversió continuarà el dia 21 a la nit en què es tancaran les escomeses del sector 3, que inclou els carrers que van des de la Plaça del Mercat fins el Carrer de la Pietat, i el dia 22 s’iniciarà la transformació dels aparells dels clients d’aquest sector.

VEURE PLÀNOLS ADJUNTS PER CADA SECTOR

La sistemàtica del canvi de gas a la xarxa, consistirà en el tancament de totes les escomeses del sector i un cop verificat que el sector es troba aïllat, es procedirà a l’obertura de la vàlvula d’aportació de gas natural al sector, desplaçant al GLP fins els punts de purga previstos, on es procedirà a la cremada de gas mitjançant torxes i en llocs controlats.

Dels 7 sectors que s’han dissenyat, 3 es faran aquest mes de desembre, i la resta es programaran per a principis d’any.

Per qualsevol aclariment o problema que pugui sorgir en relació a aquestes actuacions podeu contactar amb el telèfon d’atenció al client de Gas Natural 900 708 709 o amb el telèfon de l’empresa que fa l’intercanvi de gas AVA 93 264 1107 i 93 264 1115.


Tornar a: Desembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat