Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2016
  5. L’Ajuntament de Cardona i CaixaBank signen un co...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona i CaixaBank signen un contracte per convertir l’antiga biblioteca en un espai de co-working

Divendres, 2 de Desembre de 2016

Ahir divendres es va signar un contracte d’arrendament entre CaixaBank, propietària del local, i l’Ajuntament de Cardona per tal de poder habilitar l’antiga biblioteca com a espai de co-working. Per part de CaixaBank hi va assistir el Sr. Juan José Jiménez, director de Banca d’Institucions de CaixaBank, i la Sra. Carolina Caso, directora de Gestió de Serveis Generals de CaixaBank i per part de l’Ajuntament, l’alcalde Ferran Estruch.

Amb aquest contracte l’Ajuntament pretén dotar Cardona d’un espai de treball compartit que aporti una nova filosofia de treball basada en intercanviar i compartir coneixement i crear sinèrgies entre diferents professionals. Es tracta d’una manera d’aportar a un projecte emprenedor l’oportunitat d’estalvi de despeses i de crear un espai de treball en comú amb una capacitat màxima per a 12 persones en el qual es generin dinàmiques que estimulin el creixement empresarial entre altres beneficis.

Pel regidor de promoció econòmica Josep Tristany “és un pas important per fomentar l’emprenedoria i donar oportunitats a tots aquells professionals que volen desenvolupar la seva activitat a Cardona”.

A partir d’aquesta signatura, l’Ajuntament de Cardona realitzarà la inversió necessària durant el 2017 per tal de remodelar l’espai amb aquest ús i posar-lo a disposició de les iniciatives empresarials que sorgeixin. Per dur a terme les obres d’adequació es compta amb un ajut de la Diputació de Barcelona.

L’espai es gestionarà seguint un model de gestió públicoprivada en què els treballadors signaran un contracte amb l’Ajuntament que regularà els drets, les obligacions i la normativa d’ús de les instal·lacions.


Tornar a: Desembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat