Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2015
  5. Avís: incidència en la recepció del senyal de la TDT
Anar a l'inici de la pàgina

Avís: incidència en la recepció del senyal de la TDT

Divendres, 18 de Desembre de 2015 Info vemell copia

El desplegament de la telefonia 4G pot afectar les emissions de televisió. Les avaries es poden resoldre gratuïtament trucant al 900 833 999 o consultant la web www.llega800.es

L'Ajuntament de Cardona informa que en els darrers dies s'han detectat algunes incidències en la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT) en algunes zones del municipi. Aquestes incidències correspondrien al desplegament de la xarxa de telefonia d'última generació, anomenada comercialment 4G, que les principals operadores de telefonia mòbil estan instal·lant als repetidors del territori.

La tecnologia 4G permet connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i majors nivells de penetració geogràfica, especialment a les zones rurals. No obstant això, la prestació d'aquests serveis mòbils pot generar afectacions en la recepció del senyal de TDT dels usuaris del municipi situats a prop de les estacions de telefonia mòbil.

Per resoldre aquests problemes és necessària la instal·lació d'un filtre a les antenes de televisió. A tal efecte, el Ministeri posa a disposició dels ciutadans el servei "Llega800" que garanteix la revisió de les antenes de televisió i la instal·lació d'aquest filtre de manera totalment gratuïta per l'usuari. Per informar de la incidència i demanar la instal·lació del filtre es pot trucar al número de telèfon gratuït 900 833 999 o consultar l'enllaç www.llega800.es.

Avaria del servei de televisió per cable de Cardona
Per altra banda dilluns passat es va reestablir totalment el servei de televisió per cable que l'empresa Premier Comunicacions ofereix al municipi de Cardona. Una avaria a la xarxa de l'operadora va provocar talls del servei en alguns usuaris que es van anar solucionant progressivament. El telèfon d'avaries de l¡empresa és el 931318000. En els propers dies l'alcalde Ferran Estruch i els responsables de l'empresa tenen previst reunir-se per tal de seguir col.laborant.


Tornar a: Desembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat