Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2015
  5. Cardona celebra avui la segona edició de la Nit del Turisme
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra avui la segona edició de la Nit del Turisme

Dimecres, 16 de Desembre de 2015 2anitturisme

A l'acte hi assistiran Miquel Forns, diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona i Jordi William Carnes, director general de Turisme de Barcelona.

El Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona acull aquesta nit la trobada anual del sector turístic de la vila en la segona edició de la Nit del Turisme. La cita reunirà els agents turístics del municipi en una vetllada que servirà per posar en comú l'evolució del sector durant aquest darrer any i avançar algunes de les propostes que es plantegen de cara els propers mesos.

La vetllada començarà a les 20:30 hores del vespre serà presidia per l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, acompanyat del regidor de Turisme, Josep Tristany, el president del Consell Comarcal de Bages, Agustí Comas, el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns i el director general de Turisme de Barcelona, Jordi William Carnes.

La Nit del Turisme està organitzada per l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica i compta amb la col.laboració de les empreses E2S, Migjorn, Piteus i Cots Codina. La iniciativa sorgeix de la voluntat dels agents turístics de Cardona de disposar d'un punt de trobada del sector per intercanviar idees, valorar projectes i avaluar l'evolució del sector al municipi. La jornada servirà també per reconèixer la tasca de totes les institucions i les empreses que contribueixen a consolidar la imatge turística de la vila ducal.


Tornar a: Desembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat