Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2015
  5. Cardona homenatja a les àvies i als avis de 90 anys
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona homenatja a les àvies i als avis de 90 anys

Dilluns, 14 de Desembre de 2015 avis90w15

La vila de Cardona va homenatjar aquest diumenge a les àvies i als avis que enguany han complert 90 anys. Com ja és tradició, el Casal de la Gent Gran de Cardona va acollir l'acte d'homenatge als 21 veïns i veïnes que enguany han celebrat el 90è aniversari.

L'acte va començar amb els parlaments de l'alcalde de Cardona Ferran Estruch, dels representants de les entitats, La Sal de Cardona i l'Associació A Viure que Són Dos Dies i la directora del Casal de la Gent Gran de Cardona. A continuació hi van haver les actuacions de La Faràndula i La Coral l'Amistat. Seguidament es va lliurar als homenatjats una pedra de sal amb el seu nom gravat. L'acte va finalitzar amb un piscolabis per a tots els assistents.

Cardona amb La Marató de TV3
Per altra banda, aquest cap de setmana Cardona va organitzar diversos actes per col.laborar amb La Marató de TV3. Les entitats Bruixes de Cardona, l'Associació de Dones de Cardona i els comerciants del carrer Major van organitzar diverses activitats per solidaritzar-se amb la Marató que en enguany estava dedicada a la lluita contra la diabetis. Les activitats van consistir en un taller infantil a càrrec de les Bruixes de Cardona, la venda de productes artesanals de l'Associació de Dones, mentre que els comerciants del carrer Major van repartir caldo calent.


Tornar a: Desembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat