Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2015
  5. L'Ajuntament de Cardona i l’Obra Social "la Caix...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona i l’Obra Social "la Caixa" signen un conveni pel mobiliari dels allotjaments protegits

Dijous, 3 de Desembre de 2015 IMG_6788

L'Ajuntament de Cardona i l’Obra Social "la Caixa" col·laboraran per dotar de mobiliari els allotjaments protegits per a col·lectius vulnerables que l'ajuntament cardoní està construint a l'edifici número 13 del carrer Escasany.

Avui al matí l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch i la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank al Bages, Beatriu Dorado, han signat el conveni que formalitza la col·laboració entre les dues institucions. A través d'aquest acord, la Fundació Bancària de "la Caixa" aportarà 12.000 euros per a finançar l'adquisició del mobiliari que s'instal·larà als allotjaments per a col·lectius vulnerables de Cardona.

L'alcalde cardoní ha agraït la col·laboració de l’Obra Social "la Caixa" a un projecte que "contribuirà a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Cardona" i que "dota la vila d'un nou equipament per fer front a situacions de vulnerabilitat per les persones". Al seu torn, la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank al Bages, Beatriu Dorado s'ha mostrat convençuda que el projecte "suposarà una clara millora en l'àmbit de l'atenció a les persones a la vila de Cardona".

Les obres dels allotjaments protegits encaren la recta final

L’Ajuntament de Cardona espera completar a finals d’any les obres de construcció dels allotjaments protegits per a col·lectius vulnerables que, actualment, es troben en la darrera fase consistents en l’adequació de les instal·lacions, la distribució dels espais interiors i la finalització dels acabats.


Tornar a: Desembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat