Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2015
  5. La Coral Cardonina presenta el 56è Tradicional Co...
Anar a l'inici de la pàgina

La Coral Cardonina presenta el 56è Tradicional Concert- Memorial Josep M. Casafont

Dimecres, 2 de Desembre de 2015 memorial jmcasafontw

Un any més, com a preàmbul de les festes nadalenques, la Coral Cardonina presenta el seu Tradicional Concert dedicat a la memòria del seu director fundador Mn. Josep M. Casafont , que enguany suma ja 56 edicions i tindrà com a formació convidada la Coral Lluçaveus, de Prats de Lluçanès.

A més de la coral amfitriona, comptarà amb l'actuació dels joves cantaires de l’Escolania de Sant Miquel, acompanyats del guitarrista manresà Ignasi Prat. Entre moltes d’altres peces, el concert inclourà, en primícia a Cardona, la Sardana del Lluçanès i l’estrena d’una nova versió de la nadala “Fum, fum, fum”. Aquesta popular composició, recopilada originàriament a Prats de Lluçanès a principis del passat segle, es podrà escoltar amb uns nous arranjaments que ha realitzats expressament per a l’ocasió el musicòleg cardoní i director de la Coral Cardonina, Ovidi Cobacho Closa.

El concert se celebrarà el proper dimarts 8 de desembre, a les 18:30h, a l’església parroquial de Cardona. Les localitats tenen un preu únic de 8 euros i es poden adquirir anticipadament a través de l’Oficina de Turisme de Cardona o bé a les taquilles el mateix dia del concert, mitja hora abans de l’inici de l’acte.


Tornar a: Desembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat