Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2011
  5. L’Ajuntament aprova la sol.licitud d’un crèdi...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament aprova la sol.licitud d’un crèdit ICO per pagar factures endarrerides

Dijous, 1 de Desembre de 2011 Ajuntament de Cardona

L’Ajuntament de Cardona demanarà un crèdit de 151.112,86 euros a l’Instituto Oficial de Crédito (ICO) destinat a fer front al pagament de factures endarrerides. Així es va acordar, amb els vots favorables de l’equip de govern i l’abstenció dels grups de l’oposició, en el transcurs del ple extraordinari celebrat dimarts passat.

Amb la sol.licitud del crèdit l’Ajuntament espera obtenir una injecció de diners que li permeti afrontar el pagament de factures corresponent principalment a l’exercici econòmic de 2010. Aquesta és una de les primeres mesures que adopta l’equip de govern municipal per redreçar la situació financera de les arques municipals i que ja es va es exposar en la sessió informativa que l’Ajuntament va realitzar el passat mes de novembre per explicar l’estat dels comptes municipals.

La línia de crèdit ICO té un interès màxim del 6,5% i està destinada al pagament de factures a petites i mitjanes empreses i autònoms amb la finalitat de millorar la seva situació econòmica. Per aquest motiu, la regidora d’Hisenda de Cardona, Aida Molner, confia en que es pugui obtenir aquesta línia de finançament atès que “la màxima prioritat de l’Ajuntament és pagar als proveïdors a qui es deuen diners des de fa força temps”.

L’obtenció del crèdit permetria, també, alleugerir la situació de tresoreria de les arques municipals. En aquest sentit, la regidora d’Hisenda ha avançat que el pressupost municipal per a l’any vinent serà molt estricte i que l’equip de govern està fent un esforç molt important per tal de contenir al màxim la despesa municipal.


Tornar a: Desembre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat