Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2020
  5. Valoració de la reobertura dels centres turístics de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Valoració de la reobertura dels centres turístics de Cardona

Dimarts, 4 d'Agost de 2020

El passat dia 27 de juny es van reobrir els centres turístics de Cardona. D’aquesta manera, Cardona recuperava la seva activitat turística adaptada a les noves circumstàncies i amb un dispositiu de prevenció i seguretat especial.

Durant tot aquest temps les visites guiades i teatralitzades a la Muntanya de Sal i al Castell de Cardona, i el guiatge al Centre Històric s’ha realitzat seguint un protocol de seguretat estricte que implica una reducció de l’aforament i les places (per tal d’afavorir el distanciament), l’ús obligatori de mascareta per als visitants, la incorporació de dispensadors de gel hidroalcohòlic en tots els equipaments i el reforç del sistema de neteja i de desinfecció.

Valoració de la xifra de serveis turístics

Des del passat 27 de juny i fins avui, la Fundació ha realitzat un total de 3.859 serveis turístics. Això suposa un 35 % menys que en el mateix període de l’any passat.

La Fundació i l’Ajuntament de Cardona valoren amb optimisme aquesta xifra atenent les circumstàncies excepcionals que estem vivint i la recent ordre de confinament voluntari per a l’àrea metropolitana de Barcelona. Cardona esdevé una destinació de proximitat atractiva, propera, tranquil.la i segura.

Accions promocionals i de comercialització

Durant tot el mes de Juliol s’ha realitzat un pla d’acció promocional de la destinació Cardona. S’ha adaptat els continguts de la pàgina web (www.cardonaturisme.cat) per tal de facilitar la informació als visitants sobre la nova normativa de seguretat, s’ha produït el nou audiovisual promocional “Cardona, la sal de la vida”, publicat a tots els canals online de Cardona Turisme. S’han publicat articles promocionals a diversos mitjans de comunicació de gran difusió, com la secció “Catalunya al teu abast” del diari El Periódico de Catalunya o a la secció del Diari Ara anomenada “64 rutes per redescobrir Catalunya” i post digitals a diferents espai web com Barcelona Secreta. Tanmateix, Cardona ha estat protagonista al programa “La Brúixola” d’Onda Cero Catalunya i a la revista D’estil.

La Fundació Cardona Històrica ha renovat la comercialització d’entrades per a les visites guiades amb algunes de les principals plataformes de venda com Atrápalo i Tiqets.

A l’agost tots els centres oberts

Durant tot l’agost, la Fundació ha ampliat les sessions de visites guiades a tots els centres turístics per tal d’oferir més i millor servei, garantint la seguretat i la tranquil.litat dels visitants.

La Muntanya de Sal, el Castell, el Centre Històric i la Oficina de Turisme, obriran de dilluns a diumenge durant el mes d’agost. L’ampliació d’horaris i de serveis permetrà afavorir tant les visites d’un dia a Cardona com activitats a tots els visitants que pernoctin.

Tanmateix hi ha programades visites teatralitzades i activitats d’orientació i lúdiques per l’entorn natural dirigides al turisme familiar.

Es pot consultar tota l’oferta de visites i activitats a Cardona a la pàgina web www.cardonaturisme.cat i es poden adquirir les entrades anticipades al portal entrades.cardonaturisme.cat.Tornar a: Agost, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat