Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2015
  5. Nota d'aclariment sobre el procediment d'expropiació de la finca Cal Sort
Anar a l'inici de la pàgina

Nota d'aclariment sobre el procediment d'expropiació de la finca Cal Sort

Dijous, 27 d'Agost de 2015 fotocalsortw

La setmana vinent finalitzaran les obres d'enderroc de la casa de Cal Sort, ubicada al número 1 de la carretera de la Mina. Els treballs d'enderroc s'han dut a terme per tal de d'incorporar aquest espai a la nova zona esportiva que l'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE estan construint a la vila en el marc del projecte Cardona Integral.

La qualificació de la finca a nivell de planejament -tant actualment amb el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), com en les anteriors normes subsidiàries de planejament- és d'equipament esportiu, de manera que amb aquesta expropiació l'Ajuntament cardoní ha donat compliment a les previsions de planejament urbanístic del municipi.

L'adquisició de la finca per part de l'Ajuntament es va realitzar a través d'una expropiació forçosa ja que no es va assolir un acord en el preu de venda amb l'anterior propietat. Un cop adquirida la finca, l'Ajuntament va remetre l'expedient al Jurat d'Expropiació per tal que aquest organisme fixi el preu just definitiu de l'expropiació, tal i com és preceptiu en aquests casos.

L'acta d'ocupació de la finca es va signar en data 7 de juliol de 2015, de manera que des d'aleshores l'Ajuntament n'és el propietari i per tant està habilitat per intervenir-hi. El solar que ocupa la finca de cal Sort es destinarà als nous accessos i a l'edifici dels vestuaris del futur camp de vida activa de Cardona.


Tornar a: Agost, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat