Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2015
  5. La Coromina enceta demà la Festa Major
Anar a l'inici de la pàgina

La Coromina enceta demà la Festa Major

Dimecres, 19 d'Agost de 2015 FM Coromina

Els propers dies 20, 21, 22, 23 i 24 la Coromina celebrarà la seva Festa Major amb un conjunt d'actes i activitats que fan d'aquesta festa una de les més atractives de la vila.

Le festes començaran demà a les 10 de la nit a la plaça d'Àngel Guimerà amb un concert del grup Okey OK. L'endemà a les 10 de la nit el grup de teatre, La Cua del Gat, oferirà una actuació al teatre de la Coromina. A les 12 de la nit els carrers de la vila s'ompliran de fuets i petards amb el correfoc de les Bruixes de Cardona que donarà pas al concert de Festa Major amb els grups Buhos i Revoltijo.

Les activitats es reprendran dissabte a les 6 de la tarda amb una animació infantil, un partit de futbol amb els veterans de la Coromina i de Valls de Torruellla, una xocolatada infantil a les 7 de la tarda i un passacarrers amb els Grallers de Cardona a les 8 del vespre. Seguidament hi haurà el pregó de festes que pronunciarà Maite Barrera. A les 10 de la nit hi haurà una nova representació teatral de la Cua del Gat, a les 11 la tronada i partir de de les 12 ball de Festa Major amb el conjunt Delay's Quartet.

El diumenge de Festa Major començarà amb la tradicional Missa en honor a Sant Ramon Nonat. A les 5 de la tarda se celebrarà el 4t torneig Josep Torrents de futbol que enfrontarà l'Av Ceip Joan de Palà contra el V. Sant Joan Vilatorrada. A 2/4 de 6 de la tarda el grup de teatre La Cua del Gat oferirà una nova funció teatral i a les 7 es farà un passacarrers de gegants amb la Banda de Cardona . A les 8 del vespre la Cobla de Cardona oferirà una audició de sardanes i a les 10 de la nit es farà el tradicional Piromusical de Festa Major, a càrrec dels Amics del Piromusical i de Pirotècnia Igual. La nit acabarà amb el ball de Festa Major amb el Quartet Doble Cara.

La Festa Major de la Coromina s'allargarà fins dilluns A les 12 del matí hi haurà missa i a les 10 de la nit l'espectacle musical "Cantar al desamor" amb Mercè Martínez i Andreu Gallén, en acabar Charly Music posarà música al ball de fi de festa.

Consulteu la programació aquí.


Tornar a: Agost, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat