Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2015
  5. L'AIMS Festival torna a la Col·legiata de Cardona amb la Sèrie Bach
Anar a l'inici de la pàgina

L'AIMS Festival torna a la Col·legiata de Cardona amb la Sèrie Bach

Dijous, 13 d'Agost de 2015 aims15w

Professors i alumes de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona oferiran un recital centrat en l'obra del compositor barroc.

La Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà avui dijous 13 d'agost un concert de l'AIMS Festival en el qual hi participaran alumnes i professors de l'Acadèmia.

Aquesta serà la sisena visita de l'AIMS a la vila ducal amb la participació de destacats músics i professors de l'Acadèmia com Simone Zgraggen, Roel Dieltiens o Johannes Geffert, als quals se sumaran alguns dels seus alumnes, que interpretaran juntament amb els professors el Concert per a violí i orquestra en Mi major, BWV 1042 i el Concert per a dos violins i orquestra en Re menor, BWV 1043 de Bach. El programa el completaran la Suite per a violoncel núm. 4 en Mi bemoll major, BWV 1010 del mateix compositor i l'Ouverture-Suite Burlesque de Quixotte, TWV 55:G10 de Telemann.

L'actuació suposa una oportunitat per gaudir d'aquestes peces de música antiga que rarament es programen a les sales del nostre país i que troben en la Col·legiata una acústica privilegiada. El concert s'insereix dins d'una sèrie dedicada al compositor barroc que pretén reunir gran part del seu repertori instrumental per a corda. La vetllada, que organitzen conjuntament l'Ajuntament de Cardona i l’AIMS, amb la col.laboració del Parador, començarà a les deu de la nit i les entrades tindran un preu de 15 euros.

L’Acadèmia Internacional de Música de Solsona celebra enguany la seva catorzena edició combinant un destacat programa de concerts amb les sessions de formació musical. L'acadèmia compta amb 60 alumnes d’una vintena de nacionalitats diferents i una desena de professors de reconeguda trajectòria professional.Tornar a: Agost, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat