Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2010
  5. Cardona presenta el programa de la Festa Major 2010
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona presenta el programa de la Festa Major 2010

Dimarts, 31 d'Agost de 2010 Programa  Festa Major

Demà dimecres, 1 de setembre es presentarà al Saló de sessions de l’Ajuntament el programa de la Festa Major de Cardona 2010. L’acte, que començarà les 8 del vespre, és obert al públic i servirà per presentar el programa de festes i donar a conèixer treball històric que l’acompanya i que enguany s’ha dedicat a la història de la Mare de Déu del Patrocini i al Ball de bastons de Cardona.

Amb el títol “El Ball de bastons de Cardona i el culte a Nostra Senyora del Patrocini” l’Ajuntament de Cardona ha impulsat un exhaustiu i rigorós treball històric sobre la patrona de la vila i l’element folklòric que l’acompanya en la celebració de la festa gran de la vila. El treball ha estat realitzat per Andreu Galera, director de l’Arxiu Històric de Cardona, i Glòria Ballús, doctora en musicologia i especialista en folklore. El treball conté un gran nombre de fotografies del Ball de bastons i les festes en honor a la Mare de Déu del Patrocini i compta també amb la col.laboració de moltes de les persones que al llarg dels anys han mantingut viva la tradició del Ball de bastons a la vila.

El programa de Festa Major de Cardona 2010 es podrà adquirir a partir del proper dijous 2 de setembre a les llibreries de la vila al preu de 5 euros.


Tornar a: Agost, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat