Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2010
  5. Cardona escull el cartell de la Festa Major 2010
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona escull el cartell de la Festa Major 2010

Divendres, 13 d'Agost de 2010 Els autors de del cartell

Cardona ja té apunt el cartell que enguany anunciarà la festa gran de la vila que se celebrarà de l’11 al 14 de setembre. El concurs per l’elecció del cartell de Festa Major va comptar amb un total de 13 propostes i es va resoldre a favor del disseny presentat pels cardonins Toni Lara i Anna Belén Ayala.

El jurat del concurs, format pels membres de al Comissió de la Festa Major, va atorgar la màxima puntuació al cartell de Lara i Ayala que consisteix en un "collage" de fotografies de Cardona amb una figura d’un nen del ball de Bastons de fons. El tema escollit per representar la imatge de la Festa Major d'enguany era el ball de Bastons i el culte a Nostra Senyora del Patrocini.

Els autors del cartell, aficionats a la fotografia i al disseny, han utilitzat unes 2.000 imatges relacionades amb Cardona per realitzar el cartell. “La idea de del cartell ja la teníem pensada i un cop conegut el tema d’aquest any vaig pensar que hi podria encaixar bé”, ha explicat Toni Lara, que ja va guanyar aquest concurs l'any 2005. Per altra banda, els autors de la proposat guanyadora consideren que és bo que es valorin els elements patrimonials i festius de Cardona "perquè és una riquesa del poble".

Aquest és el quart any que l’elecció del cartell de la festa gran de Cardona es fa a través d’un concurs popular La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major de Cardona i serà també la portada del programa de festes. El responsable de l’obra guanyadora s’emporta un premi de 250 euros i entrades gratuïtes per a tots els actes que organitza l’Ajuntament des de setembre de 2009 fins a l’agost de 2010.


Tornar a: Agost, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat