Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2010
  5. Cardona programa dos concerts de música clàssica...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona programa dos concerts de música clàssica a la col.legiata de Sant Vicenç aquest mes d’agost

Dijous, 5 d'Agost de 2010 Cardona Música

L’Ajuntament de Cardona oferirà durant aquest mes d’agost dues cites musicals a la col.legiata de Sant Vicenç del castell. Així, els dos propers caps de setmana la col.legiata acollirà un recital del músic serbi, Marko Sevarlic i un concert de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS).

Amb aquests concerts, l’Ajuntament de Cardona estrena un nou cicle musical que, sota el títol de “Cardona Música”, preveu la programació d’espectacles musicals durant l’any. El programa “Cardona música” que s’estrena enguany amb la intenció de completar l’oferta musical de la vila, compta amb la direcció de Josep M. Sauret, responsable, també, de la direcció musical del Cicle de Música Sacra de Cardona.


Programació agost de 2010

El tret de sortida del cicle “Cardona Música” anirà a càrrec del jove músics serbi, Marko Servalic que actauarà a la col.legiata aquest diumenge 8 d’agost. El concert és gratuït i començarà a les 8 del vespre. Amb només 22 anys, Marko Sevarlic ha guanyat diversos premis al seu país i també a nivell internacional. Durant la seva actuació interpretarà amb acordió peces de Bach, Scarlatti o Kusiakov.

La segona cita del cicle la protagonitzarà el dissabte 14 d’agost l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona. El concert de l’AIMS començarà a les 10 de la nit i constarà d’un doble programa amb les actuacions del reconegut quartet de corda Fine Arts Quartet, creat l’any 1946 a Chicago. Aquest concert serà una molt bona oportunitat per escoltar una de les formacions més antigues i prestigioses dels EUA. La segona part del recital anirà a càrrec del trio de violoncels format per professors i alumnes de l’AIMS. Hi actuaran els mestres Roel Dieltens, Peter Thiemann i Moritz Keller que interpretaran obres de Georg Friedrich Händel i Robert Schumann

Les entrades pel concert de l’AIMS es podran adquirir a la col.legiata una hora abans del concert a un preu de 7 euros.


Tornar a: Agost, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat