Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2019
  5. El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona la guardonada pel·lícula ‘Viaje al cuarto de una madre’

Dimarts, 16 d'Abril de 2019

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, projecta aquest dijous 18 d'abril ‘Viaje al cuarto de una madre’. Dirigida per Celia Rico, va ser una de les pel·lícules triomfadores dels darrers Premis Gaudí, recollint les estatuetes a millor pel·lícula a millor guió, millor protagonista femenina i millor actriu secundària.


Sinopsi
La Leonor (Anna Castillo) i la seva mare Estrella (Lola Dueñas), viuen juntes en un petit poble. Es protegeixen i cuiden l’una a l’altre com poden, fins i tot quan s’enfronten a una nova etapa de la vida en què el seu món comú trontolla. Aquest hivern les dues hauran d’emprendre un nou viatge per a deixar de ser mare i filla les vint-i-quatre hores del dia i descobrir qui poden arribar a ser per separat.

La projecció es farà al Teatre dels Catòlics i s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia. També hi ha la possibilitat de comprar un pack de quatre pel·lícules a 12 euros.

*Més informació al web del Cicle Gaudí


Tornar a: Abril, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat