Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2019
  5. Les colles de caramellaires de Cardona tornen a sortir per celebrar la Pasqua
Anar a l'inici de la pàgina

Les colles de caramellaires de Cardona tornen a sortir per celebrar la Pasqua

Dilluns, 15 d'Abril de 2019

Les colles caramellaires de Cardona ja ho tenen tot a punt per a la celebració de la Pasqua. El tret de sortida serà dissabte 20 d’abril a la tarda, quan els Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Segalers. Ja a la nit, la Coral Cardonina cantarà a la plaça Mercat i a la plaça de la Fira en acabar la Vetlla Pasqual.

Les Caramelles de Cardona, amb més de cent anys d’història, continuaran diumenge 21 d’abril al matí, quan els Caramellaires de Pagès, les Caramelles de la Coromina i la Colla Jove cantaran pel centre històric de Cardona, amb la novetat que aquest any la Colla Jove també dansarà el Ball de Cintes. Abans, però, les Caramelles de la Coromina hauran actuat al seu barri. A dos quarts de dues està prevista la trobada de totes les colles davant de l’Ajuntament, on es cantarà la Sardana de Cardona.

Encara diumenge, però a la tarda, els Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Segalers. Ja dilluns dia 22 d’abril, les Caramelles de la Coromina cantaran per pagès.


Tornar a: Abril, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat