Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2017
  5. Cardona obté la distinció de Vila Florida
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona obté la distinció de Vila Florida

Divendres, 28 d'Abril de 2017 flors

Cardona és el tercer municipi de la comarca del Bages en adherir-s’hi

Cardona s’incorpora al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Amb aquesta incorporació ja són 108 els municipis de tota Catalunya que formen part del moviment de Viles Florides.

Pel regidor de Medi Ambient, Alfons Romero, “aquesta distinció és important ja que hem començat a treballar per millorar la imatge de la vila i ens estimula a continuar”, i explica, a més, que es tracta “d’un compromís que l’Ajuntament de Cardona té per embellir el casc històric”. De la mateixa manera, l’Ajuntament anima els veïns i veïnes de la vila a participar-hi i a guarnir els balcons i terrats amb més plantes i flors.

Per entrar a formar part del projecte Viles Florides, l’Ajuntament ha endegat diversos projectes, entre els quals en destaquen l’hort-escola de les escoles Mare de Deu del Patrocini i Aliret, el nou enjardinament al casc antic i l’adequació dels parterres a la plaça de la Fira, i una nova convocatòria del concurs de balcons guarnits que es durà a terme al mes de maig. A banda, també es programaran altres activitats, com la xerrada “Conrea un jardí d’aromàtiques al teu balcó” que es farà avui a les 18.30 hores al Casal Cívic de Cardona.

El projecte posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies locals a través de l’atractiu del parcs i jardins.


Tornar a: Abril, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat