Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2017
  5. Cardona celebra aquest dissabte la 6a edició de la Fira d'Entitats
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra aquest dissabte la 6a edició de la Fira d'Entitats

Dijous, 20 d'Abril de 2017 firaentitatsweb

Cardona acollirà aquest dissabte la Fira d’Entitats de la vila, una mostra que se celebra cada dos anys, i que va néixer amb la voluntat de donar visibilitat a les associacions del municipi i reconèixer la tasca que el teixit associatiu de Cardona realitza en favor de la cohesió, la dinamització i la promoció del municipi.

La Fira d’enguany compta amb la participació de més de trenta entitats, algunes de recent creació com Amics del drac o L’Albada, i altres amb una llarga trajectòria en el món associatiu del municipi, com el Club Futbol Cardona o les Bruixes de Cardona que celebren el 25 aniversari aquest any.

La Fira d'Entitats 2017 se celebrarà el dissabte 22 d'abril durant tot el dia i mantindrà el format i l'estructura de les passades edicions. Al matí les entitats decoraran els seus estands i s'organitzaran diverses activitats. La primera, a les 9.30 hores, una caminada literària per la vila organitzada per Cardona per la independència, un encierro infantil pel carrer Major a les 11.30 hores, amb la penya el Calaixó, i un taller de manualitats amb cartró a l’estand de Càritas les 12.30 hores.

Al migdia, hi haurà una arrossada popular a càrrec de L’Associació de veïns del Raval oberta a tothom amb la compra del tiquet a 7 €. La Fira reprendrà la seva activitat a la tarda amb l’actuació dels combos de Musicant a les 16 hores, i diverses actuacions a l'escenari de la Fira de les associacions La Sal de Cardona i Casa d’Andalusia, i també hi haurà Zumba amb Sunamy i Havaneres amb Salabror de Mar. A més, la penya el Calaixó oferirà una xocolatada a les 17.30 hores i la UBIC farà una botifarrada popular al vespre, en què també hi haurà l’actuació del grup La Quinta del Barrio, organitzada per Cardona Jove.

La fira finalitzarà amb una demostració de foc a càrrec dels Amics del Drac i de la colla del bitxo del Torrent Mitger de Terrassa i una mostra de correfoc amb les Bruixes de Cardona.

CONSULTEU LA PROGRAMACIÓ DE LA FIRA AQUÍ.


Tornar a: Abril, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat