Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2017
  5. Més de 700 persones a la IV Caminada del CAP Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Més de 700 persones a la IV Caminada del CAP Cardona

Dimarts, 11 d'Abril de 2017 caminadacapweb

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, l’Equip d’Atenció Primària de Salut de Cardona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona, la Fundació SHE, les Escoles, Institut i altres entitats del poble, va organitzar el passat divendres, 7 d’abril, una caminada que va aplegar 719 persones.

La caminada es va dividir en quatre rutes. El primer recorregut, d’un quilòmetre, sense barreres arquitectòniques, estava dirigida a les persones amb mobilitat reduïda, i molts d’ells anaven acompanyats d’un voluntari i/o cuidadors. La majoria de participants eren residents de la Residència Sant Ramon de Cardona.

La segona ruta es va fer per dins del poble, amb els alumnes de P3 fins a P5 de les Escoles de Cardona i la Coromina. Els alumnes de primària i la majoria de participants del poble, va seguir la tercera ruta per una zona rural amb un desnivell de 200m i 3,5 quilòmetres de llargada, mentre que els alumnes de secundària, i una part de cardonins i cardonines van participar en la quarta ruta, de 8,5 km, i amb un desnivell de gairebé 500 m.

En finalitzar les rutes, es va servir un esmorzar saludable al pati de l’institut per a tots els participants, que va comptar amb la col·laboració de voluntaris (AMPA) i de Càritas Parroquial. Com a cloenda, es va dur a terme una activitat cardio-saludable organitzada per la Fundació SHE que va comptar amb la presència del Càrdio.


Tornar a: Abril, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat