Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2017
  5. L'Ajuntament de Cardona presenta una nova edició d'El Taller de Cultura
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona presenta una nova edició d'El Taller de Cultura

Divendres, 7 d'Abril de 2017 tallercultura17

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cardona presenta una nova edició d'El Taller de Cultura que oferirà 5 nous cursos durant els mesos d’abril, maig i juny.

El curs de chalk paint començarà el proper 14 d’abril i l’impartirà Núria Miralles. La resta de tallers començaran el mes de maig i inclouen cursos d’introducció al Community Manager, amb Anna Vidal, una introducció i tast de cerveses artesanals, amb Ramon Miró, introducció a l’arqueologia, que l’impartirà l’arqueòloga municipal Ainhoa Pancorbo, i un taller de mindfulness amb Goretti Solà.

Les inscripcions es podran fer del 7 al 26 d’abril a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Cardona de 9.00 h. a 14.00 h. i els dilluns a la tarda de 16.30 h. a 18.30 h S’ha d’omplir i portar la butlleta d’inscripció que s’adjunta al fulletó. Els preus del cursos van dels 5 als 50 euros i el pagament es farà efectiu en el moment de la inscripció.

Les places són limitades i una vegada s’acabi el termini d’inscripcions als tallers, es podran fer inscripcions en aquells tallers que tinguin places vacants fins al mateix dia d’inici del taller. Els tallers només es faran si hi ha un mínim de persones inscrites.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament espera que el Taller mantingui la bona acollida de públic que han tingut les successives edicions que s'han fet fins ara i contribueixi a ampliar i dinamitzar l’oferta cultural de la vila.

Cliqueu aquí per veure el díptic informatiu.


Tornar a: Abril, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat