Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2017
  5. El castell de Cardona entra de nou en competició...
Anar a l'inici de la pàgina

El castell de Cardona entra de nou en competició per El monument favorit dels catalans 2017

Dilluns, 3 d'Abril de 2017 castellwebfavorit2017

La setmana del 4 a l’11 d’abril es batrà en duel directe amb la Fortalesa dels Vilars d’Arbeca per una plaça a les semifinals

Cada setmana es celebra una fase eliminatòria entre dos monuments que aspiren a convertir-se en el monument favorit dels catalans i els quatre monuments guanyadors d’aquestes rondes passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d’abril i el 2 de maig.

Per poder votar cal entrar al web i registrar-se. Els participants poden votar-hi una vegada cada hora i cada una de les participacions es comptabilitza en els sorteigs dels premis que sorteja la revista per participar-hi.

CLIQUEU AQUÍ PER VOTAR EL CASTELL DE CARDONA

El combat decisiu, la gran final monumental, durarà una setmana i es resoldrà el dimarts 9 de maig, dia en què acaba el concurs i se sabrà, gràcies a les votacions populars, quin és el monument favorit dels catalans 2017.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes que han fet possible que el monument arribés a aquesta segona fase i us convida a votar pel castell de Cardona com a monument favorit dels catalans 2017.


Tornar a: Abril, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat